Leden informatie

Openbaar gedeelte
▶︎ Copyright info
▶︎ Privacy
▶︎ Reglement
▶︎ Omgang
▶︎ Te koop: . . . (Momenteel even niks) 
Soms willen leden spullen op het gebied van microscopie te koop aanbieden. Natuurlijk kan dat op de veel gebruikte websites zoals bijvoorbeeld Marktplaats en Ebay. Maar je mag ook kiezen voor een advertentie op de NGVM website. Stuur een e-mail naar de webmaster. Met je tekst en foto van wat je kwijt wilt. Liefst met prijs indicatie. Dan zorgt de webmaster dat het online komt hier op de NGVM website. De reactie’s op je verkoop gaan rechtstreeks naar jouw e-mail adres. 
▶︎ Gevraagd: . . .
Soms zoeken leden van de NGVM onderdelen of materialen voor hun microscoop. Natuurlijk kun je kopen in webwinkels of zoeken op websites voor 2e hands spullen. Je kunt ook kiezen voor een oproep op de NGVM website. Hoe werkt dit ? Stuur een e-mail naar de webmaster. Met je tekst en liefst foto van wat je zoekt. De webmaster zorgt dat het online komt. De reactie’s op je vraag gaan rechtstreeks naar jouw e-mail adres.
▶︎ Winkeltje

Bij NGVM-West (locatie De Papaver, Korftlaan 6, 2616 LJ Delft
) is een beperkt assortiment microscopeer-spullen te koop. Spelregel is dat de artikelen ter plekke worden gekocht. Afrekenen kan door het totaalbedrag over te maken naar de bankrekening van het NGVM.


Alleen voor leden

Alle afleveringen van de Microwereld vanaf No01 (Anno 1995) zijn te downloaden voor leden.
T.z.t. komen alle afleveringen op deze website
Voorlopig is er even voor een andere oplossing gekozen. Je kunt alle delen inzien of downloaden door te gaan naar deze online gedeelde map.
Je moet inloggen om de map te kunnen openen. Het inlog wachtwoord heb je gekregen van de secretaris.

Zoeken in de PDF’s
Om een artikel of auteur te vinden, moet je alle PDFs downloaden. Zet alle PDFs in 1 mapje op je eigen computer. Daarna kun je een zoekopdracht geven. Volg deze uitleg voor het zoeken met gratis acrobat reader.
n.b. online zoeken kan alleen op bestandsnaam.